O ARHITEKTURI

Sweet Life Gradnja je firma koja se bavi izgradnjom stambenih objekata visokog kvaliteta i modernog dizajna. Naša vizija je da stvaramo objekte koji će zadovoljiti potrebe i želje naših klijenata, ali i da se uklapaju u okolinu i poštuju principe održive gradnje.

Naša arhitektura se odlikuje savremenim stilom, funkcionalnim rešenjima i kvalitetnim materijalima. Prilikom projektovanja naših objekata vodimo računa o energetskoj efikasnosti, optimalnom osunčanju, ventilaciji i akustici. Takođe, nastojimo da naši objekti budu u harmoniji sa okolinom, da se prilagode postojećem ambijentu i da doprinesu njegovom poboljšanju.

Trenutno imamo dva objekta u svom portfoliju, koji su u fazi izgradnje:

Royal Residency

Luksuzni stambeni kompleks koji se sastoji od četiri bloka sa ukupno 96 stanova različitih struktura i površina. Svaki stan ima prostranu terasu sa pogledom na grad ili zelenilo, kao i parking mesto u podzemnoj garaži. Kompleks ima i zajedničke sadržaje kao što su bazen, igralište za decu i zelene površine. Royal Residency je smešten na atraktivnoj lokaciji u blizini centra grada, ali i u mirnom i bezbednom okruženju. Ovaj objekat predstavlja idealan izbor za one koji žele da uživaju u luksuzu i komforu.

Atrium Residence

Stambena zgrada koja ima pet lamela spojenih u jednu celinu. Zgrada ima 194 stanova raznih tipologija i veličina, od garsonjera do četvorosobnih stanova. Stanovi su prostrani i svetli, sa lepim pogledom na okolinu. Zgrada ima i lift, video nadzor i ventilaciju. Atrium Residence se nalazi na odličnoj lokaciji u blizini škole, vrtića, prodavnica i gradskog prevoza. Ovaj objekat je namenjen porodicama i mladima koji traže udoban i moderan prostor za život.

Naš tim čine iskusni i kreativni arhitekti, inženjeri i građevinci koji su spremni da odgovore na sve izazove i zahteve naših klijenata. Naš cilj je da gradimo objekte koji će biti ne samo udobni i lepi za stanovanje, već i trajni i vredni za buduće generacije.

Sweet Life Gradnja je vaš pouzdan partner u izgradnji vašeg novog doma! Kontaktirajte nas danas i rezervišite svoj stan po povoljnim uslovima!