Specifikacija materijala

Luksuzno naselje Royal Residency Lux projektovano je da zadovolji sve potrebe savremenog načina stanovanja.
Kao takvo oslikava idealan spoj materijla premium kvaliteta, modernog dizajna i savremene tehnologije.
U kratkom opisu pokazaćemo našu specifikaciju materijala:

Sigurnosna blind ulazna vrata

Ulazna blind vrata pružaju visok nivo zaštite od provale i vandalizma. Čelična podkonstrukcija je otporna na udarce i savijanje, a obloga od medijapana ili furnira daje estetski izgled i toplotnu izolaciju. Brava u više tački zaključavanja obezbeđuje sigurno zatvaranje vrata i sprečava pokušaje obijanja. 

Stolarija
drvo aluminijum

Stolarija drvo aluminijum je savremeno rešenje koje kombinuje prirodnu lepotu drveta i izdržljivost aluminijuma. Unutrašnja obloga od hrasta daje toplinu i eleganciju prostoru, dok spoljna obloga od aluminijuma štiti drvo od vremenskih uticaja i ne zahteva održavanje. Stolarija drvo aluminijum ima odlične termičke i zvučne karakteristike, kao i dug vek trajanja.

Podovi lux line viskokog kvaliteta

Podovi su jedan od najvažnijih elemenata enterijera, jer utiču na izgled, funkcionalnost i udobnost prostora. Zato je važno izabrati kvalitetan i lep pod, koji će zadovoljiti sve vaše potrebe i želje. Naše rešenje za dnevne boravke kao i sobe je izbot visoko kvalitetnih parketa koji podržavaju podno grejanje

Smart home
concept

Inteligentni kontrolni paneli su uređaji koji omogućavaju upravljanje i nadzor opreme u zgradi putem zidnih panela, pametnih telefona, tableta ili računara. Oni su deo pametnog sistema koji koristi senzore i logičke funkcije da bi automatski izvršavao zadatke. Inteligentni kontrolni paneli imaju različite oblike, dizajne i funkcije. Oni su moderno i praktično rešenje za pametnu automatizaciju zgrada.

Kuhinje

Sve naše kuhinje opremljene su prvoklasnom italijanskom keramikom i sanitarijama iz uvoza najvišeg kvaliteta. 

Podno grejanje

Podno grejanje ima mnoge prednosti u odnosu na klasične sisteme grejanja, kao što su komfor, zdravlje, ekonomičnost, jednostavnost i pouzdanost. Podno grejanje je na gas sa toplo, protočnom vodom.

Kupatila

Kupatilo je prostorija koja treba da nam pruži udobnost, higijenu i relaksaciju. Zato je važno da biramo kvalitetne materijale i sanitarije koji će trajati, biti funkcionalni i estetski dopadljivi. Sve stambene jedinice su obezbedjene prvoklasnom italijanskom keramikom i sanitarijama iz uvoza najvišeg kvaliteta

Ulaz na karticu

Svaki stan je opremljen pametnim bravama koje vam pružaju visok nivo sigurnosti i praktičnosti. Možete otključati vrata svojim otiskom prsta, karticom, šifrom, aplikacijom ili ključem. Pametne brave su napravljene od kvalitetnih materijala i imaju elegantan dizajn koji se uklapa u moderan enterijer.

Komarnici
elektro roletne

Svi naši stanovi su opremljeni sa komarnicima i elektro roletnama, koji vam pružaju zaštitu i udobnost.

Klimatizacija

Naši stanovi imaju i centralni sistem klimatizacije obezbedjen  brojem klima prilagodjenim površinama stanova, što garantuje dodatnu udobnost.