Godina izgradnje
2022 - 2024
Ime projekta
Royal Residence
Lokacija
Popovica, Srbija

Royal Residency

Luksuzan zatvoreni kompleks sa bazenima okružen zelenilom

U mirnom vikend naselju Popovica, na četiri kilometara od centra Novog Sada, gradi se luksuzni zatvoreni kompleks "Royal Residency". Projekat će imati više od 9.000 m² stambenog prostora, 5 lokala i podzemne etaže sa 123 garažna mesta ali i više od 2000 m² zelenih površina, koje će imati automatski zalivni sistem i o kojima će brinuti baštovan zadužen za kompleks. Svaka lamela imaće svoj bazen, , a u okviru naselja nalaziće se staze za šetnju i klupe za sedenje. Posebna pažnja poklonjena je najmlađima, koji će dobiti igrališta za decu, okruženo travnjacima, a kako bi se svi stanovnici kompleksa osećali sigurno, tu je portirnica na ulazu kompleksa sa fizičko tehničkim obezbeđenjem, koje će garantovati sigurnost svakoj porodici.

Zbog činjenice da će naselje arhitektonski biti urađeno po principu kaskadnog sistema, svaki stan u svakoj zgradi, bez obzira na položaj, imaće spektakularan pogled na grad i Frušku Goru. Naselje se sastoji od 24 zgrade, podeljene u 4 bloka. U ponudi je 96 stananova, površine od 45 m² do 175 m². Svaka zgrada imaće biciklanu, a uz svaki kupljeni stan na poklon se dobija .bicikl

96

Stana

5

Lokala

123

Garažna mesta

4

Bazena

Svi stanovi u naselju su "pametni" stanovi i sve funkcije rade na osnovu željenog programiranja. Prednost "pametnih" u odnosu na redovne stanove je pre svega ušteda energije, a potom i bezbednost i komfor.

Dobra toplotna i zvučna izolacija omogućena je zahvaljujući drvo-aluminijum stolariji, dok su lokali obezbeđeni aluminijumskom stolarijom. Grejanje će biti podno, na gas, uz mogućnost željenog podešavanja, voda topla protočna.

Zgrade obezbedjene savremenim sistemom hladjenja, brojem klima prilagodjenim površinama stanova, što garantuje dodatnu udobnost.

Svež vazduh sa obronaka Fruške Gore, priroda, zelenilo i maksimalan komfor i mir su ono što će imati svako ko se odlući da bas Royal Residency postane njegov dom